Mote for menn – finn din nye stil

Mote og trender for mannfolk er inne i en spennende tid. Her kan du boltre deg i farger og fasonger, eller bare kjøre en lys, enkel stil. Enten du liker å fremstå som litt tøff eller jobben din krever at du stiller i dress, så kan du boltre deg i spennende snitt, løsere fasonger eller det røffe kuttet. Alt etter hva du foretrekker og hva du behøver dit du skal.

Dagens trender rettes mot den sporty, den urbane og den business-rettede mannen.

Liker du den vide buksen, så er det tiden for denne nå. De har riktignok rette ben, men så har de god plass til bena og du slipper å åle deg inn i trange jeans for å bli en av de trendy i 2017. En annen klassiker som gjerne hilses velkommen er v-genseren. Den kan du si veldig mye om, men den lar seg kombinere til akkurat det du vil. Andre klesplagg som du gjerne vil ha i skapet ditt er klesplagg med vertikale striper som gjør deg høyere. Stripene er med på å understreke høyden din, og den har også en smalende effekt.

Stayhard finner du blant annet kjente merker og spennende nye klær, sko og tilbehør for menn. Nettsiden er oppdatert på den individuelle stilen som preger moten og trendene i 2017. Trenger du nye klær til kontoret, til arbeidsplassen, til treningen eller til fritidsbruk, så finner du dette her. På Stayhard kan du også finne sko og tilbehør til antrekket ditt. Enten du går for den klassiske stilen eller du helst vil gå for en trendy stil. Utvalget er bredt og stort, så det kan være vel verdt en titt. Kanskje finner du din nye, trendy stil i dag?