Å lære seg poker

Har du lyst til å begynne å spille poker, men du synes det virker for komplisert og vanskelig? Det er langt fra så vanskelig som det ser ut som, og selv om det tar lang tid å bli en mester kan du lære reglene enkelt og raskt. Uansett om du har planer om å tjene store penger på poker, spille for konkurransens skyld eller bare fordi det er morsomt og sosialt er den grunnleggende delen den samme.

Å komme i gang

Er de eneste kortspillene du kan vri åtter og kabal? Dette er ikke noe å være flau over, for om du har et forhold til kortene og verdiene de har fra før av er du allerede godt på vei. Men i tillegg til at høye kort selvfølgelig slår lavere kort har man også en del forskjellige kombinasjoner av kort i poker som du ikke finner i andre spill. Selv om to, tre og fire like er ganske åpenbare kombinasjoner har du også andre hender som flush og hus å forholde deg til. Dessuten spiller du ikke bare med dine egne kort, du bruker også kortene på bordet som en del av hånden din. Om du ikke er forvirret ennå er det et godt tegn – kanskje du kan vurdere å ta en titt på en pokerskole på nett og se om det virker interessant?

Et helt spesielt spill

Det er ikke så mange andre spill som kan måle seg med et spennende slag poker. Siden det handler like mye om hva de andre rundt bordet tror du har som hva du faktisk har så spiller også psykologi en stor rolle i spillet. Poker har blitt en av de største og mest lønnsomme konkurransene i verden, og visse er mer dedikerte enn andre. Men uansett hva ambisjonene dine er har du ingenting å tape på å starte hjemme en kveld eller to, med noen hyggelig runder sammen med gode venner.