Spill golf i England – sjekk ut sportsreiser online

Er drømmen å spille på noen av Englands legendariske golfbaner? Da kan det lønne seg å få hjelp fra eksperter som kjenner banene som sin egen baklomme. Det siste du vil når du reiser utenlands for å spille, er å kaste bort verdifull tid på formaliteter.

Med London som base

I umiddelbar nærhet til London kan du kose deg med 18 hull på baner som Selsdon Estate, Stoke Park og The Grove. En skreddersydd golfreise hit er en perfekt måte å kombinere reiselyst og din hobby. Med utgangspunkt i London er det også mulig å kombinere kvalitetsgolf med fotball i toppklasse. Mulighetene er mange for en adrenalinfylt ferie!

Lurer du på hva du skal pakke? La deg inspirere av hickory-golf.

Forleng livet med en golfreise

Ifølge Norges Golfforbund lever golfere gjennomsnittlig 5 år lengre enn ikke-golfere. Sporten hjelper deg å holde deg i aktivitet, skjerpe hjernen og være sosial. Alle tre er viktige faktorer for et langt og godt liv. Hva kan da være bedre enn å ta kombinere denne lidenskapen med en reise? Uansett om du reiser med venner eller familie, vil en golfreise skape minner for livet. Husk at når du bruker en anerkjent sportsreisearrangør kan du slappe av, og konsentrere deg om det som er gøy!