Destinasjoner med sol utenfor Europa

Vi nordmenn er glad i å holde oss til det vi er kjent med og vi repeterer ofte feriene våre. Vi velger ofte å dra til kjente destinasjoner i sørlige Europa hvor vi kan kjøpe brunost og få tak i VG. Det er overhodet ikke noe galt i dette, men det er også sunt for oss å dra utenfor komfortsonen vår. Under har vi listet opp tre flotte reisedestinasjoner som du kan vurdere i neste gang du skal ut å reise. Det beste med disse destinasjonene er at du hverken må gi opp sol, flotte hotell eller late dager på stranden.

Marokko

Langs den Afrikanske kysten vil du finne perlen Marokko. Dette landet er ganske ukjent for mange av oss nordmenn, men det er allerede en populær destinasjon for mange turister. Leter du etter en typisk charterferie kan vi anbefale Agadir, som henvender seg stort til charterturister fra Skandinavia. Leter du etter flere eventyr er Marrakech, Chefchaouen og ørkenene i området et sted å dra. Husk å smøre generøst på med solkrem, Marokko er nemlig kjent for sin sterke sol. Sterk sol kan fremskynde tegn på aldring og gi solskader, derfor er det viktig å beskytte huden så ikke dette ødelegger ferien din.

Cuba

Denne lille øyen i Karibia har virkelig noe for alle. Ønsker du en chartertur kan du dra til Varadero, ønsker du naturopplevelser kan du dra til Trinidad, og ønsker du kulturelle opplevelser kan du besøke Havanna. Turisme i Cuba vokser og vokser, men vi nordmenn henger litt etter. Ønsker du å besøke Cuba finner du mange rimelige hotellalternativer eller Airbnb muligheter, slik at du ikke trenger å betale mye mer enn du ville gjort på et charterhotell på Mallorca.

Sri Lanka

Rett øst for India finner vi den flotte øyen Sri Lanka. På Sri Lanka kan vi ofte finne flotte private hus for en billig penge. Generelt i sør-østlige Asia kan vi finne luksuriøse feriehus til en billig penge – hvis vi ser bort ifra flybillettene. Sri Lanka byr på spennende kultur, kritthvite strender og eksotiske smaksopplevelser.