Riktig antrekk til reisen

Nordmenn reiser som aldri før, takket være Norwegian og andre lavprisfly. Man kan ta seg nesten verden rundt for noen tusenlapper, så hvorfor sitte hjemme? Alle som har reist vet dog hvor vanskelig det er å pakke. Greit nok om man skal til Syden, da slenger man bare inn et par shorts og noen sokker – eller? Hva hvis det regner en dag, eller om man blir tilbudt en overnattingstur i villmarka med venner? Hva om det er kaldt når man kommer tilbake, bør man ta med seg en varm jakke til hjemreisen?Tenk langsiktig, og på returen også. Samtidig må man jo huske på at man ikke får ha med seg hvor mye som helst på flyet – dermed blir hele forarbeidet før reisen en liten krise. Tips med pakkelister er populære på nettet, siden de tar for seg mange ting du kanskje ikke har tenkt på tidligere. Å pakke lett er ett av tipsene, noe som ofte er lettere sagt enn gjort, men som kan løse plassproblemer ved hjemreisen, og overvektskostnader.

Føl deg attraktiv på reisen

Ikke bare er det vanskelig å pakke praktiske ting, det er også vanskelig å velge hvilke plagg man vil ha med seg. Kanskje er moten noe annerledes i destinasjonen, eller humøret forandrer seg vel fremme og man vil ha på seg noe annet enn hva man pakker ned? Mange velger til og med å kjøpe en helt ny garderobe til ferien – ikke en dårlig ide om man ikke har oppgradert på lenge. Og vil man ta seg bra ut uten å ta med alle finklærne, har Neckwear det meste av tilbehør man kan dresse seg opp med. Så selv for de mest kresne shopperne har de det som trengs i sin nettbutikk – enten man skal til Syden eller til mer stilfulle steder som Paris eller Roma.

Tilbehør og gadgets

Når antrekkene er valgt ut og klestilbehøret er kjøpt, er det på tide å pakke ned elektronikk og annet tilbehør. Telefonlader, nettbrett, nakkeputer, reiseflasker, sovemasker, lommebok – mye komfort kan pakkes ned i en liten ryggsekk, og vil man handle alt på ett sted kan vi lett anbefale Clas Ohlson eller Expert, der mange gadgets og smarte løsninger er å finne.