Tre byer på B du må besøke

I takt med at flyprisene har gått ned, har det blitt mer vanlig å reise på helgeturer. Det finnes svært mange spennende destinasjoner som ikke tar altfor lang tid å reise til, og det å reise vekk noen dager er for mange et perfekt avbrekk i en stressende hverdag. Det kan være påfyll for både kropp og sjel samt gi deg inspirasjon både i jobb og i privat sammenheng. Her er tre byer på B du bør besøke.

Berlin

En fantastisk by med nær historie. Det er bare 25 år siden muren falt, og man kan enkelt se hvordan den tidvis fortsatt preger byen. Her finner du kanskje Europas beste uteliv samt utallige kulturelle opplevelser som opera, konserter og danseforestillinger. Denne byen har også restauranter i verdensklasse.

Barcelona

En perfekt kombinasjon mellom by- og strandferie. Nyt en shoppingtur før lunsj, og etter lunsj kan du late deg på stranden. Denne byen tilbyr også kulinariske opplevelser man rett og slett ikke vil gå glipp av.

Bergen

Hvis du er norsk og ikke har vært i Bergen ennå, da er det virkelig på tide. Når det ikke regner i denne byen, kan den skilte med utrolig god stemning, glade bergensere og lekre fiskeretter. Den vakre naturen er tett på, og skaper en flott kontrast til bylivet.